Jennifer Anistonin sääret kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Aniston nousi suuren yleisön tietoisuuteen jo 1990-luvulla huippusuositun Frendit-sarjan kautta. Tähti tekee edelleen tuottoisaa uraa Hollywoodissa, ja seuraavaksi hänet nähdään draamaelokuva Caken pääroolissa.

jenniferaniston22012015

Nyt 45-vuotias näyttelijätär nähdään The Hollywood Repoter -lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Otoksessa valkoiseen villapaitaan ja erittäin lyhyeen hameeseen pukeutunut Jennifer Aniston on innostunut esittelemään kameralle upeita sääriään.

Frendit-näyttelijän ja hänen tulevan aviomiehensä, 43-vuotias Justin Therouxin uutisoitiin taannoin odottavan ensimmäistä lastaan. Jennifer Aniston on ottanut hedelmöityshoitoja suhteellisen korkean ikänsä vuoksi. Hän on myös jäädyttänyt munasolujaan. Naisella ei ole ollut pakonomaista tarvetta tulla äidiksi, sillä hän osaa olla omien sanojensa mukaan elämään tyytyväinen sellaisena kuin se on.