Koulukiusattu avasi oven muille koululaisille – odottamaton seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaaminen on yksi alhaisimmista teoista, joita ihminen voi toiselle tehdä. Koulukiusaamisen uhreja on jokaisessa koulussa ympäri maailmaa. Kanadalainen Josh oli yksi heistä. Hänen isänsä kuoltua kiusaajat esimerkiksi repivät Joshin vaatekaapista isän kuvat ja pilkkasivat häntä suremisesta.

YouTube
YouTube

Lopulta Josh vaihtoi koulua, ja jäi suuressa kaupunkikoulussa hiljaiseksi ja syrjäänvetäytyväksi seinäruusuksi. Kunnes hän päätti tehdä jotain sellaista, jota muut eivät olleet vielä tehneet. Näkymättömyyteensä kyllästynyt Josh päätti lopulta pitää koulun ulko-ovea auki muille oppilaille.

Siitä sai alkunsa muutos, jossa Josh huomattiin ja jossa hänelle alettiin toivottaa hymyssä suin Hyvää huomenta. Lopulta Josh rohkaistui niin paljon, että piti puheen koko koulun edessä. Kuka tahansa voi olla oman elämänsä Josh ja muuttaa elämäänsä pienillä asioilla. Vaikka joka päivä. Joshin video on katsottu tähän mennessä jo lähes kolme miljoonaa kertaa.