Starbucksin tarjoilija ällistyi tuunatusta kahvimukista – tekijästä ei tietoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirjailija J.R.R. Tolkien osasi tuskin aavistaa, kuinka suuren suosion hänen luomansa maailma vielä saavuttakaan 2000-luvulla. Myyttiseen Keski-maahan sijoittuvat Taru sormusten herrasta ja Hobitti -kirjat ovat kääntyneet muun muassa Peter Jacksonin menestyselokuviksi, ja keräävät uusia faneja kaiken aikaa.

Internetissä on levinnyt kuva Starbucks-kahvilaketjun mukista, jonka kahvin janoinen Tolkien-fani on päättänyt koristella piirtämällä siihen erittäin yksityiskohtaisen ja näyttävän kartan Tolkienin Keski-maasta. Vielä kiinnostavamman tapauksesta tekee se, että kartan piirtäjän henkilöllisyys on jäänyt täydeksi mysteeriksi.

Kuvan jakoi Reddit-sivustolla Starbucks-kahvilan työntekijä, joka huomasi mukiin ilmestyneen kartan asiakkaan jo poistuttua paikalta. Ehkäpä kahvilan henkilökunnan kannattaisi tarkistaa valvontakameran nauhalta, onko ravintolassa vieraillut esimerkiksi siniseen suippohattuun sonnustautunut pitkäpartainen vanhempi mies tai aarteensa perään kyselevä, sammakkomaisia piirteitä omaava omituinen hiippailija.