Räppärin mallirakas esitteli muodokkaan bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäreiden ylistämä malli Amber Rose on esitellyt uhkeita muotojaan miamilaisen hotellin allasbileissä. Neitokaisesta räpsityt ja julkaistut Instagram-kuvat eivät jätä ketään kylmäksi. Viime päivät Amber on nautiskellut rantamaisemista Miamissa.

Nyt Rose nähdään ottamassa aurinkoa Miami Beachilla, jossa hän oli sonnustautunut niukkoihin vaaleanpunaisiin bikineihin. Alaosaa peittivät stringit, joten Amber joutui peittämään takapuolensa pyyhkeellä rannalla liikkuessaan.

Afrikkalaisista sukujuurista ylpeä Amber Rose on myös yksi niistä, joka on kohdannut haasteista elämässään juuri kyseiseen aiheeseen liittyen. Dokumentissa Rose on kertonut henkilökohtaisista kokemuksistaan ja siitä, kuinka hän on voittanut ennakkoluulot.