Laura poseerasi seksikkäissä Instagram-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaissyntyinen näyttelijä-malli Laura Vandervoort on Jääkiekkolegenda Fred Sangerin 30-vuotias lapsenlapsi, ja hän on ehtinyt tähdittää jo useita televisiosarjoja. Parhaillaan hänet nähdään kanadalaisessa Bitten-kauhusarjassa.

Nyt Laura Vandevoort on jakanut Instagram-tilillään valokuvaaja Glenn Nutleyn ottamia kuvia tuoreita kuvia itsestään. Näyttelijätär poseeraa seksikkäissä kuvissa uimarannalla klassisten kaunottarien tapaan, ja tähden itsensä mukaan otokset ovat näyttelijälegenda Grace Kellyn inspiroimia.

Laura Vandervoort on ehtinyt urallaan jo näytellä esimerkiksi elokuvissa Mom’s Got A Date With A Vampire ja The Lookout sekä televisiosarjoissa C.S.I., Instant Star, Smallville ja The Dresden Files. Lisäksi hän oli mukana MTV-kanavan The Hills -realitysarjassa.

@glennnutley @danagoldenberg1 @jillpowellglam Sneak Peek image from my recent shoot. Stay tuned! @monaloring

Kuva, jonka Laura Vandervoort (@supervandie) julkaisi