Perhe osti koiransa muistolle patsaan – kaulapannalla odottamaton vaikutus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vaikka usein annetaan ymmärtää, että kissat ja koirat eivät tule keskenään toimeen, ovat joissain tapauksissa perheen lemmikit ylimpiä ystäviä keskenään. Sen puolesta puhuu erään perheen ottama kuva, jossa lemmikkikissa osoittaa ikävöivänsä menehtynyttä ystäväänsä.

Reddit, HiNoah
Reddit, HiNoah

Reddit-käyttäjä on julkaissut netissä kuvan tuttavansa kissasta, joka halaili koiran muistolle ostettua patsasta. Käyttäjä oli täsmentänyt, että koirapatsas ei kiinnostanut kissaa ennen kun omistaja oli laittanut sen kaulaan koiralle kuuluneen kaulapannan. Sen seurauksena kissa oli mennyt halaamaan patsasta.

Hellyttävä kuva patsasta rutistavasta kissasta on levinnyt kulovalkean tavoin. Kuva on kaunis osoitus siitä, että kissat ja koirat voivat olla hyviä ystäviä keskenään. Ystävän menettämisestä seuraa aina ikävä ja tässä tapauksessa, kissa osoitti sen rutistamalla ystäväänsä muistuttavaa koirapatsasta.