Chloe Simsin nauratti: ”Muistuttaa Mäkkärin ranskalaisia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims on pongattu Lontoon yöelämässä räikeän värisessä asuyhdistelmässä. The Only Way Is Essex -realitysarjassa esiintyvä tähtönen oli yhdistänyt kirkkaanpunaisen hameensa sitruunankeltaisen yläosan kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan huomiota herättävä asukokonaisuus aiheutti hilpeyttä kuvaajien keskuudessa, sillä monet heistä oivalsivat, että tähtönen on kuin kävelevä mäkkärin ranskalainen peruna. Väritykseltään McDonaldsin ranskalaisia muistuttava neitokainen vaikutti olevan erittäin tyytyväinen asuunsa ja saamaansa huomioon.

Monelle neitokaisen juhlalook ei ole ollut mieluinen. Asuvalinnallaan Sims on selvästi halunnut erottua joukosta ja siinä hän onnistui täydellisesti. Talvi-illan harmaudessa kaunottaren asun kirkkaat värit loistivat kuin hehkulamput ja tähtöstä oli vaikea olla huomaamatta. Räikeällä pukeutumisellaan Sims sai ovelasti kamerat käännettyä hänen puoleensa ja realitytähtöselle lisäjulkisuus ei ole koskaan haitaksi.