Sylvester Stallone yllätti Rocky-fanit – ja missä paikassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallonen tähdittämä ja käsikirjoittama Rocky lukeutuu urheiludraamojen klassikoihin. Elokuvan ikimuistoisessa kohtauksessa otteluaan varten treenaava päähenkilö Rocky Balboa juoksee Philadelphian taidemuseon portaita ylös Bill Contin Gonna Fly Now -kappaleen soidessa taustalla.

Rocky-rappuset -lempinimen saanut paikka on nykyään suosittu turistikohde. Lauantaina joukko Rocky-faneja juoksi rappusten huipulle, missä heitä kohtasi todellinen jymy-yllätys: Rocky Balboan näyttelijä itse, Sylvester Stallone.

– Hitto, te olette nopeita. Saatte minut näyttämään huonolta, Sylvester Stallone tokaisi paikalla olleen Peter Rowen mukaan.

Sylvester Stallone poseerasi miesten kanssa rappusten huipulla selfie-kuvassa. Associated Press -uutistoimiston mukaan Stallone oli Philadelphiassa kuvaamassa tulevaa Creed-elokuvaa. Michael B. Jordanin tähdittämä elokuva kertoo Rockyn vastustajan ja ystävän, Apollo Creedin pojanpojasta, jonka valmentajaksi Balboa ryhtyy.