Baywatch-seksipommi esitteli bikinipeppuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaiten mallina ja näyttelijä tunnettu Carmen Electra nousi aikoinaan kuuluisuuteen supertähti Princen ansiosta. Parin lyhytkestoinen lemmenliekki sai naisen kokeilemaan siipiään laulajana. Sittemmin tähti on ollut mukana muun muassa Baywatch-sarjassa ja Lap Dance -elokuvassa.

Eilen Carmen yllätti rannalla Uruguayn Punta Del Estessä, jossa hän vilautteli bikinipeppuaan kuvaajille hiekkarannalla. Kaunotar on kaupungissa, koska oli siellä pari päivää sitten laulukeikalla, jossa hän niin ikään esiintyi hyvin niukassa asussa.

Splash
Splash
Splash
Splash

42-vuotias Carmen on kaikkien aikojen vanhin FHM-lehden kanteen päätynyt kaunotar. Electran huhutaan tapailevan parhaillaan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Viimeksi tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.