Kaksosvauvojen hurmaava piilosleikki videolle: ”Kukkuu!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat todella onnekkaita, jos heidän naapurustostaan tai sisaruksistaan löytyy samanikäistä leikkiseuraa. Videolle on taltioitunut useita hellyttäviä sisarusten välisiä leikkejä, ja nyt eräs perheenäiti on saanut kuvattua kaksostensa suloisen leikkituokion.

YouTube
YouTube

Videolla yhdeksänkuukautiset vauvat istuvat syöttötuoleissaan ja leikkivät piilosta. Toisella vauvalla on verho käsissään, minkä taakse hän välillä piiloutuu. Joka kerta, kun hän kurkkaa verhon takaa sisartaan tämä purskahtaa herskyvään nauruun.

Leikki kestää jonkin aikaa, mutta innostus siihen ei näytä lapsilla laantuvan ja toinen yllättyykin aina kerta toisensa jälkeen uudelleen nähdessään sisarensa ilmestyvän verhon takaa.