Lapsitähdestä varttui näyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäinen näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb tuli alunperin tunnetuksi lapsitähtenä, ja parhaillaan hän on tekemässä läpimurtoaan näyttelijänä ja mallina. Neitokainen poseerasi taannoin Seventeen-lehden kannessa uimapuvussa, ja nyt hänet on kuvattu julkkisjuhlissa.

Eilen AnnaSophia Robb kuvattiin hänen osallistuessaan Artios Awards -gaalaan. Nuori kaunotar edusti tyylikkäästi värikkäässä mekossa.

21-vuotias AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia nuoria naistähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen nähdään myös The Carrie Diaries -televisiosarjassa näyttelemässä Carrie Bradshaw -roolihahmoa nuorena.