Arman Alizad afrikkalaisesta sairaalasta: ”Hätä on ohi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi aiemmin tänään kuinka suosittu televisiotähti Arman Alizad oli jouduttu kiidättämään sairaaalahoitoon ilmeisesti Pohjois-Etiopiassa, jossa mies on kuvaamassa televisiosarjaansa. Alizad julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa kertoi olleensa kuolemanvaarassa.

Facebook
Facebook

– Noutaja koputti mun ovea aavikon suolakaivoksilla. Näin kasvotusten ei ollakaan ennen oltu. Onneksi pääsen tiistaina kotiin, Arman Alizad kirjoitti Kill Armanin Facebook-sivulla.

Arman on erittäin huonojen viestiyhteyksien päässä, joten tarkempia tietoja ei ole saatu. Uutisoinnin myötä Afrikkaan lähti ilmeisesti viestien ja puheluiden tulva, sillä hetki sitten Arman teki Facebookiin toisen päivityksen, jossa hän kertoi hädän olevan toistaiseksi ohi.

– Täällä on huonot kentät en pysty vastaamaan viesteihin hyvin. Olen kuitenkin tällä hetkellä kunnossa eli hätä on ohi ja keskiviikkona Suomessa. Pystyn silloin kommentoimaan/vastaamaan tapahtuneesta. Ristiretki jatkuu. T. Arman

Viime päivinä Arman Alizad on ollut kuvaamassa televisiosarjaansa Pohjois-Etiopiassa ja Addis Abebassa. Taannoin Arman Alizad oli kuvaamassa televisiosarjaansa Nepalin vuoristossa, kun vakava vuoristotauti iski kilometrien korkeudessa. Tauti pakotti hänet ja kuvaajan laskeutumaan vuorilta ja hakeutumaan hoitoon.

Julkaisu käyttäjältä Kill Arman.