JUURI NYT: Arman Alizad kiidätetty sairaalaan Afrikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin lukeutuva televisiotähti Arman Alizad on parhaillaan sairaalassa, jonne hänet kiidätettiin suoraan suolakaivokselta. Tarkempia tietoja tapauksesta ei ole vielä saatu, mutta mies itse kertoi hetki sitten sairaalapediltä tilanteen olleen uransa toistaiseksi vakavin.

Facebook
Facebook

– Noutaja koputti mun ovea aavikon suolakaivoksilla. Näin kasvotusten ei ollakaan ennen oltu. Onneksi pääsen tiistaina kotiin, Arman Alizad kirjoitti Kill Armanin Facebook-sivulla.

Arman Alizad julkaisi Facebookissa samalla kuvan, jossa hän makaa sairaalasängyllä. Tilanne on nyt jo hallinnassa ja mies palaa Suomeen tiistaina. Alizadin tarkka sijainti ei ole tällä hetkellä selvillä, mutta viime päivinä hän on ollut kuvaamassa televisiosarjaansa Pohjois-Etiopiassa ja Addis Abebassa.

Taannoin Arman Alizad oli kuvaamassa televisiosarjaansa Nepalin vuoristossa, kun vakava vuoristotauti iski kilometrien korkeudessa. Tauti pakotti hänet ja kuvaajan laskeutumaan vuorilta ja hakeutumaan hoitoon.

PÄIVITYS: Arman Alizad on nyt viestittänyt afrikkalaisesta sairaalasta, että hätä on ohi.

Julkaisu käyttäjältä Kill Arman.

Julkaisu käyttäjältä Kill Arman.