Fitness-äidin vatsalihakset suututtivat muut perheenäidit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen fitnessbloggaaja Abby Pell on saanut kovaa kritiikkiä osakseen muilta äideiltä julkaistuaan Instagramissa kuvan upeista vatsalihaksistaan. Kuvaan Pell on kirjoittanut, että hänellä on lapsi, vatsalihakset eikä mitään tekosyitä.

Kuva on julkaistu jo helmikuussa 2014, mutta se on noussut uudelleen pinnalle ja aiheuttanut kohua sen jälkeen, kun Pell voitti World Beauty Fitness & Fashion -kisoissa kultaa.

33-vuotiaan Pellin julkaisema kuva on saanut negatiivisia kommentteja muilta äideiltä. Kommentoijat ovat sitä mieltä, että kuvan kuvateksti on alentava muita äitejä kohtaan. Pell kommentoi People-lehdelle, että halusi vain rohkaista muita äitejä ottamaan itseään niskasta kiinni eikä aiheuttaa kenellekään mielipahaa.

it WILL take time! it WILL require sacrifice! it WILL be worth it!

Kuva, jonka ABBY PELL (@superabs) julkaisi

Happy Christmas Eve

A photo posted by ABBY PELL (@superabs) on