Lady Gaga poikkeuksellisen näyttävänä – ilman härpäkkeitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga herättää usein huomiota ulkoisella olemuksellaan, sillä tähti on harvinainen näky julkisuudessa ilman peruukkeja, vahvaa meikkiä ja toinen toistaan erikoisempia ”härpäkkeitä” yllään.

Viime aikoina laulajatar on kuitenkin ollut tavanomaista luonnollisemman näköinen. Eilen sama trendi jatkui, kun poptähti osallistui Santina-ravintolassa järjestettyihin bileisiin New Yorkissa. Tyttöjen iltaa varten Lady Gaga oli pukeutunut upeaan vaaleanpunaiseen cocktail-mekkoon.

Lady Gagan ulkoinen tyyli on perinteisesti kaikkea muuta kuin ennalta-arvattava. Laulajatar nähtiin taannoin keikistelemässä Pariisin hyytävillä kaduilla pelkissä alusvaatteissa ja New Yorkin kaduilla mahtailevaan ja peittävään turkikseen pukeutuneena. Supertähden yllä on nähty aiemmin myös muun muassa pekonista tehty asu ja Muppettien Kermit-sammakoista koottu asukokonaisuus.