Lucy Mecklenburgh paljasti rantakuntonsa Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen on esimerkiksi perustanut oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Taannoin hän erosi miehestään.

Parhaillaan Lucy Mecklenburgh on lomailemassa Dubaissa, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa sinkkureissustaan uimarannalla. Gethin Jonesista eronnut Lucy pulahti meren vilvoittaviin aaltoihin näyttävissä bikineissä.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.