Ariel Winter tyrmäävä näky iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia. Äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia julkisuuteen. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja kaiken lisäksi ilman itseaiheutettuja kohuotsikoita.

Eilen 16-vuotias Ariel Winter kuvattiin The 21st Annual SAG Awards -gaalan punaisella matolla Los Angelesissa. Ikäisekseen nuori kaunotar on todella näyttävä, ja hänestä odotetaankin parhaillaan yhtä Hollywoodin tulevien vuosien supertähteä.

Ylihuomenna 17-vuotta täyttävän Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.