Jennifer Aniston ei poveaan liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Aniston nousi suuren yleisön tietoisuuteen jo 1990-luvulla huippusuositun Frendit-sarjan kautta. Tähti tekee edelleen tuottoisaa uraa Hollywoodissa, ja seuraavaksi hänet nähdään draamaelokuva Caken pääroolissa.

Viime aikoina poikkeuksellisen rohkeissa asuissa julkisuudessa poseerannut 45-vuotias näyttelijätär kuvattiin eilen osallistumassa 21st Annual Screen Actors Guild Awards -gaalaan Los Angelesissa. Tuttuun tapaansa Jenniferin etumus oli melkolailla paljaana punaisella matolla.

Frendit-näyttelijän ja hänen tulevan aviomiehensä, 43-vuotias Justin Therouxin uutisoitiin taannoin odottavan ensimmäistä lastaan. Jennifer Aniston on ottanut hedelmöityshoitoja suhteellisen korkean ikänsä vuoksi. Hän on myös jäädyttänyt munasolujaan. Naisella ei ole ollut pakonomaista tarvetta tulla äidiksi, sillä hän osaa olla omien sanojensa mukaan elämään tyytyväinen sellaisena kuin se on.