Jonne Aaronille kultalevy: ”Tuntuu uskomattomalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jonne Aaronin lokakuussa julkaistu Risteyksessä-albumi on myynyt kultaa, eli yli 10.000 kappaletta. Risteyksessä on Jonne Aaronin toinen suomenkielinen studioalbumi. Jonnelle ojennettiin kultalevy perjantaina Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä.

– Koskaan ei ole itsestäänselvää, että ihmiset löytävät musiikin. Sen vuoksi kultalevyn saaminen tuntuu uskomattomalta. Tunnetta voisi varmaan verrata siihen, kun saa urheilussa mitalin, Jonne sanoo.

Jimmy Westerlundin tuottamalta levyltä on julkaistu Yksin-single, joka oli juuri useamman viikon Suomen soitetuin radiokappale. Lisäksi biisin musiikkivideota on katsottu yli 1,3 miljoonaa kertaa. Albumin seuraava single on Ota mut.

Jonne nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012.