Maailman huikein superjahti on tässä – sisällä oma laskettelukeskus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ökyrikkaiden ihmisten huvijahdeissa on alituisesti käynnissä kilpavarustelu, kun miljardöörit yksi toisensa jälkeen tilaavat maailman kulloinkin suurimpia huvijahteja. Nyt kisaan on tulossa todellinen jokeri, kun suunnitelmissa on öljytankkerin kokoinen maailman ylivoimaisesti suurin huvijahti.

Uudella superjahdilla on kokoa kaksinkertaisesti nykyisen suurimman huvijahdin verran, Splash News uutisoi. 279 metriä pitkällä aluksella tulee suunnitelmien mukaan olemaan oma esimerkiksi nelikerroksinen laskettelukeskuksensa hiihtohisseineen ja laskettelumajoineen.

Yhdessätoista kerroksessa riittää tilaa vieraille, joita aluksen viisi helikopteria lennättävät. Sisältä löytyy useita kauppoja ja ravintoloita risteilyalusten tapaan. Vieraita varten jättimäisiä hyttejä on vain 12. Mukana kulkee myös BMW i3 -sähköautoja, joilla vieraita voidaan kuljettaa maissa. Autot pysäköidään aluksen omaan sisäänrakennettuun parkkihalliin. Aluksen on suunnitellut itävaltalainen toimisto MOTION CODE: BLUE, joka suunnitteli taannoin myös maailman suurimman yksityisen huvisukellusveneen.