Miss Universum on 22-vuotias Paulina Vega – upea kaunotar myös bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Universum -kilpailujen finaali kisattiin eilen Miamissa, jossa myös Suomen Bea Toivonen on ollut mukana. Kisoja varjosti viime päivinä Israelin ja Libanonin missikaunottarien raju riita, joka sai alkunsa, kun Miss Israel otti yllättäen yhteiskuvan Miss Libanonin kanssa.

Suomen Bea Toivonen ei menestynyt Florida International Universityssä järjestetyissä kisoissa, sillä voittajaksi valittiin Miss Kolumbia Paulina Vega. Kuvankaunis tummaverikkö on maailman 63. Miss Universum.

22-vuotias Paulina Vega on Miss Kolumbia ja Miss Universum 2014. Kolumbian Barranquillassa syntyneen kaunottaren isoisä on maailmankuulu tenori Gaston Vega. Hänen isoäitinsä on sen sijaan missikaunotar, sillä hänet valittiin vuonna 1953 Miss Atlanticoksi. Paulina opiskelee liiketaloutta yliopistossa Bogotassa.