Autoilija kuvasi hurjan näyn – puut kaatuivat tielle kuin tulitikut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa riehuu parhaillaan historiallisen raju lumimyrsky ja Suomessakin nähtiin viime kesänä monia poikkeuksellisen voimakkaita myrskyjä. Vuodenvaihteessa Australiassa Victorian osavaltiossa tallentui auton kojelautakameralle kuitenkin uskomaton näky.

Auto ajoi myrskyn aikana pienellä maantiellä, jolle lenteli koko ajan oksia ja lehtiä. Yllättäen eräässä mutkassa iski kuitenkin voimakas myrskypuuska, joka kaatoi auton eteen ensin yhden suuren puun. Onneksi kuljettaja ehti jarruttaa ajoissa, sillä pian puun taakse kaatui lukemattomia muitakin puita. Puut katkesivat kuin tulitikut, ja näin massiivisen puurykelmän raivaamiseen lienee kulunut ainakin tuntikausia.

Videosta kertoi ensimmäisenä Kesä!-verkkomedia.