Painonnostaja hämmästyttää – nostelee painoja alapäällään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intiimivalmentajan uralla menestynyt Kim Anami on luonut itselleen nimeä painonnostajana. Toisin kuin muut painonnostajat, nainen nostaa painoja alapäänsä lihaksia käyttäen. Harrastuksensa myötä Anami huomasi, että tietoa näiden lihasten treenaamisesta ja painonnostamisesta on vähän.

Harjoittelun ja tutkimisen myötä Anamille kertyi aiheeseen liittyvää asiantuntevuutta. Niinpä nykyisin Anami kokee olevansa yksi maailman asiantuntevimmista alapääfitness-guruista. Nainen on äskettäin luonut uuden harrastelajin, joka on alapään kung fu. Katso päivitys tästä ja tästä tai video tästä.

Kim Anami toivoo, että tulevaisuudessa hänen harrastamansa laji yleistyy. Edesauttaakseen lajien menestymistä Kim on päättänyt lähteä maailmanympärysmatkalle, jonka tarkoituksena on esitellä lajia ja hänen taitojaan eri maissa. Naisen suoritukset ovat hämmästyttäviä ja naisen julkaisemien kuvien perusteella Anamin alapää on varmasti yksi maailman vahvimmista.

Kim Anamin esikuvana on venäläinen Tatyana Kozhevnikova, joka on tehnyt maailmanennätyksen tällaisessa painonnostossa. Nainen nosti alapäällään 14 kilon painon ja rikkoi ennätyksen. Anamin mukaan naisen alapään voimia on aliarvioitu ja jokainen nainen voi treenata lihaksilleen rautaisen kunnon niin halutessaan.

Voimakkaasta alapäästä on Anamin mukaan valtavasti hyötyä ja lihasten ansiosta myös mielihyvän tunne vahvistuu. Mikäli Anamin fitness-laji saa tuulta alleen ken tietää, ehkä tulevaisuudessa naiset osallistuvat alapääjumppatunneille.