Auts! Mies huijattiin kiinni valopylvääseen – älä kokeile itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käytännön pilat ovat usein hervottoman hauskoja, mutta lähinnä muille kuin niiden kohteelle. Nyt eräs mies on huijannut kaverinsa kiinni pylvääseen. Temppu näyttää siltä, että siitä pitäisi päästää irti omin avuin, mutta videon perusteella se ei näytä olevan mahdollista.

Kun mies roikkuu pylväässä kiinni kaveri ristii hänen jalkansa. Kun mies laskeutuu ristittyjen jalkojen päälle istumaan hän huomaa kaverinsa olleen oikeassa, tästä ei todella pääse itse irrottautumaan.

Jalat ovat niin tiukasti ristissä, että käsien voimat eivät riitä nostamaan miestä ylöspäin eikä jalkoja saa pois toisiensa päältä, kun miehellä on kengät jalassa. Tätä temppua ei kannata kokeilla ilman hyvää ystävää, joka varmasti lupautuu auttamaan pois pinteestä.