Sofia ilveili syntisen punaisessa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -sarjassa nähtävä Sofia Vergara saavutti nopeasti supertähden statuksen ympäri maailmaa. Hän erosi viime toukokuussa liikemies Nick Loebista ja aloitti pian seurustelun Hollywoodin kuumimmaksi poikamieheksi äänestetyn näyttelijä Joe Manganiellon kanssa. Pari on edelleen yhdessä.

Viikonloppuna Sofia ja Joe kuvattiin osallistumassa 21st Annual Screen Actors Guild Awards -gaalaan Los Angelesissa. Sofia oli pukeutunut näyttävään punaiseen iltapukuun ja yllätti kuvaajat ilveilemällä heille punaisella matolla kesken kuvausten.

Sofia Vergara tapasi True Blood -sarjan näyttelijä Joe Manganiellon Valkoisen talon kirjeenvaihtajien illallisella kesällä. Sen jälkeen parin välillä on kipinöinyt hurjasti, ja sydänkäpysten tiedetään viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä. Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi ja osti äsken Los Angelesin hienostoalueelta 11 miljoonan dollarin arvoisen kartanon.