Yrityksen logosta tuli nettihitti – vahingossa odottamaton efekti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yritysten logoista tulee harvemmin nettihittejä muutoin kuin negatiivisessa mielessä. Nyt poikkeus on kuitenkin vahvistanut säännön, kun SONOS-yritys on lanseerannut omansa. Logon uudistus onnistui nimittäin paremmin kuin kukaan osasi unelmoida.

Sonos
SonosUuden SONOS-logon tausta nimittäin elää silmissä, kun sitä liikutellaan verkkosivulla edestakaisin esimerkiksi tietokoneen tai matkapuhelimen ruudulla. SONOS valmistaa koteihin ja toimistoihin myytäviä langattomia musiikkilaitteita. Lopputulos tuo elävästi mieleen liikkuvan kaiuttimen ja musiikin siinä aiheutamat värähtelyt, joten logo on ennätysmäisen osuva. Fastcodesign.com tietää kertoa, että uuden logon odottamaton ominaisuus syntyi vahingossa.