Taapero valitti vatsaansa – röntgenkuvasta paljastui odottamaton näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lapsen vanhemmat olivat vieneet lapsukaisensa lääkärin vastaanotolle, sillä taapero oli valitellut vatsaansa. Hetken tutkittuaan lääkäri totesi, että vatsassa on todennäköisesti jotain sinne kuulumatonta ja epäili sen olevan vieras esine.

Saudiarabialainen lääkäri Ghofran Ageely päätti selvittää asian röntgenin avulla. Kuvien perusteella lapsen vatsassa näytti todella olevan jotain epämääräistä ja katsottuaan kuvia tarkemmin lääkäri huomasi, mistä oli kyse. Taaperon vatsassa oli nimittäin Paavo Pesusieni.

Lapsukaisesta otetut röntgenkuvat ovat päätyneet nettiin sen jälkeen, kun mies julkaisi artikkelin taaperon tapauksesta kuvineen lääkärien ammattijulkaisussa. Metro-lehden mukaan lääkäri oli myöntänyt naureskelleensa nähtyään lapsen vatsassa iloisesti hymyilevän Paavo Pesusieni -lelun. Esine saatiin poistettua lapsen vatsasta ja hän on toipunut tapauksesta. Muistona sattuneesta on huvittavan näköinen röntgenkuva.