Talviraporttien helmiä – katumaasturi upposi jäihin uutistoimittajan vieressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on panikoitu parin viime päivän aikana vuosisadan lumimyrskyn takia, kun maan koillisosaan oli määrä iskeä massiivinen lumimyrsky. Suomen mittapuussa kyseessä oli kuitenkin tavallisen talvipäivä saldo. Paikoin autojen käyttö kuitenkin kiellettiin ja uutiskanavat raportoivat aktiivisesti tilanteesta.

Nyt verkkoon on koottu ympäri maailmaa videokooste säälähetysten mokista, joissa eräässä nähtään poikkeuksellisen raju tilanne. Uutistoimittaja oli nimittäin Kööpenhaminassa sijaitsevan järven rannassa tekemässä inserttiä, kun heikoille jäille ajettu katumaasturi putosi järveen. Toimittaja tyytyi toteamaan pettyneenä: ”Okei…”.

Talviraporttien parhaimmiston joukkoon mahtuu myös jonkin verran alan klassikoita vuosien varrelta.

PÄIVITYS: Aluksi autoa kutsuttiin Bemariksi, mutta kyseessä onkin ilmeisesti Volkswagen.