DJ-ammattilaiset kokoontuvat Seinäjoelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun 7. – 8. ensimmäistä kertaa järjestettävä DJ Weekend on DJ-kulttuurin ja elektronisen musiikin viikonloppu, joka tuo Seinäjoelle alan ammattilaisten lisäksi muun muassa klubeja, seminaarin, koulutustapahtumia ja DJ-tapaamisen.

Ilmainen seminaariohjelma sijoittuu Seinäjoen Cumulus-hotelliin ja iltaklubit sijoittuvat yökerhoihin ja baareihin.

– Tiskijukat tapaavat kollegoja lähinnä vain pikkujouluissa ja satunnaisesti keikoilla. Kokoontumisia on järjestetty ennenkin, mutta ehkä enemmän gaalatyyppisinä iltoina, tuottaja Toni Kurkimäki kertoo.

– DJW tuo mukanaan uusien kykyjen esiinnostamisia, veteraanien haastatteluja sekä kovatasoista koulutusta. Tarjolla on ohjelmaa niin veteraaneille kuin vasta-alkajillekin, ja kaikki elektronisesta tanssimusasta kiinnostuneet ovat tervetulleita, Kurkimäki jatkaa.

Lisätiedot ja ohjelma verkossa www.djweekend.com.