Kidnappaaja kiinni sattumalta – poliisi pysäytti ylinopeuden vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi kidnappauksen uhriksi joutunutta miestä pelastui, kun poliisi pysäytti auton ylinopeuden vuoksi. Poliisi luuli aluksi kuskin paikalla istuneen Louis Morenon matkustavan yksin, mutta poliisin jututtaessa häntä Moreno kertoi, että hänellä on kaksi matkustajaa mukanaan.

Kun poliisi antoi Morenon jatkaa matkaa toinen kidnapatuista miehistä yritti autosta ulos ja huusi apua. Moreno kaahasi poliisia pakoon, mutta ei päässyt kovinkaan kauas joutuessaan liikenneruuhkan hidastamaksi. Moreno saatiin kiinni ja miehet pääsivät vapaiksi.

26-vuotias Moreno olí ottanut espanjaa puhuvat miehet autoonsa ja luvannut antaa heille kyydin, mutta ei ollutkaan määränpään tullessa kohdalle päästänyt heitä ulos autosta. Moreno oli lukinnut auton ovet Marylandin kohdalla ja lähtenyt ajamaan kohti New Yorkia. Daily News -lehden mukaan poliisi oli kertonut kummankin uhrin olleen maahanmuuttajia, jotka olivat vasta hiljattain saapuneet Yhdysvaltoihin.