Täydellinen kosto! Koulussa rumaksi haukutusta upea missikaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebekah Hemsleyta kiusattiin ja haukuttiin rumaksi nuorempana. Nyt tyttö on näyttänyt kiusaajilleen taivaan merkit osallistuessaan Englannin missikisoihin. Kaunotar kertoi The Mirror -lehdelle olleensa kauhuissaan aina, kun hänen piti mennä kouluun.

Tyttöä haukuttiin rumaksi, ja muut lapset olivat häntä kohtaan julmia, minkä vuoksi tyttö päätyi lopulta kotiopetukseen. Nyt Hemsley on saanut annettua kiusaajilleen mahtavan opetuksen tullessaan valituksi satojen hakijoiden joukosta kisaamaan Miss Englanti -kauneuskisojen kirkkaimmasta kruunusta.

23-vuotias Rebekah on upea eikä häntä sovi kuvaamaan mikään rumaa tarkoittava sana. Rebekah odottaa tällä hetkellä innoissaan tulevia missikisoja, jonne hän tuli valituksi pelkästään yhden lähettämänsä selfien perusteella.

Another shot from Julia Golden #beauty #photography #studio #work #modelstudents #wlyg

Kuva, jonka Rebekah Hemsley (@bexhems) julkaisi

Woke up with randomly swollen lips today?! #iaintmadatcha #bubbalips #freebotox #troutpout #lips #mylipglossispoppin

Kuva, jonka Rebekah Hemsley (@bexhems) julkaisi