Muse paljasti tulevan albuminsa nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Progressiivista rockia soittava Musa lukeutuu Iso-Britannian tämän hetken tunnetuimpiin yhtyeisiin. Vuonna 2012 viimeisimmän The 2nd Law -levynsä julkaissut bändi nähdään seuraavan kerran Suomessa ensi kesänä Seinäjoella järjestettävillä Provinssi-festivaaleilla.

Une vidéo publiée par @muse le

Muse on paljastanut tulevan seitsemännen studioalbuminsa nimen tuoreessa Instagram-päivityksessään. Levytysstudiolla kuvatun videon lopussa nähtävän tietokoneen ruudulla näkyvässä tekstistä ilmenee, että albumin nimi tulee olemaan Drones.

Drone-sana viittaa moniin asioihin, mutta viime vuosina sitä on käytetty erityisesti puhuttaessa taistelu- ja tiedustelukäytössä olevista kauko-ohjattavista lentolaitteista.

Vuonna 1994 perustetun Muse-yhtyeen keulakuva Matthew Bellamy seurusteli aikaisemmin Hollywood-tähti Kate Hudsonin kanssa, mutta he ilmoittivat syksyllä 2014 eronneensa. Pariskunnalla on kesäkuussa 2011 syntynyt yhteinen Bingham-poika.