Naispoliisi masturboi virkapuvussa nettikuvissa – erotettiin välittömästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naispuolinen poliisi on erotettu virastaan, koska hänestä oli julkaistu sosiaaliseen mediaan valokuvia, joissa nainen hyväilee itseään poliisin uniformu päällään.

The Mirror -lehden mukaan poliisi Cynthia Marrero Pomales on joutunut luovuttamaan virkamerkkinsä rikkomuksen vuoksi. Pomales oli antanut miespuolisen poliisikollegansa ottaa hänestä kuvia samalla, kun nainen on tyydyttänyt itseään poliisin virka-asu päällä.

Pomales jäi kiinni, kun kuvat vuotivat muille poliiseille, minkä jälkeen kuvat jaettiin sosiaalisessa mediassa. Kuvista nousi nopeasti viraalihitti Puerto Ricossa, minkä seurauksena nainen tunnistettiin kuvista melko pian. Pomales on jakanut itse kuvat alunperin, mutta hänen tarkoituksenaan oli pitää ne tiiviin porukan keskuudessa.