New York halvaantui lumisateesta – Suomessa tämä olisi normipäivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa alkuviikon pääuutisena on ollut jokaisella uutiskanavalla maan koillisosaan iskenyt historiallisen raju lumimyrsky, joka onnistui halvaannuttamaan esimerkiksi New Yorkin lähes täysin. Työpaikat ja koulut pitivät ovensa kiinni, koska autoileminen kiellettiin paikoin kokonaan.

Splash
Splash

Oheisissa kuvissa nähdään millainen lumimäärä riittää halvaannuttamaan kokonaisen suurkaupungin lähes täysin. Suomessa sama määrä lunta sataa tavallisena talvipäivänä ilman, että autoilu kielletään ja satoja lentoja perutaan.

Meteorologien mukaan lisää lunta on vielä kuitenkin mahdollisesti luvassa, joten parin päivän päästä New Yorkissakin voidaan nähdä oikeasti lumikinoksia pelkän sohjon sijaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash