Abigail Clancy sai kenkää – Petra Nemcova tuli tilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Petra Nemcova oli taannoin Aasian tsunamin vuosipäivänä jälleen otsikoissa, koska menetti katastrofissa miehensä ja julkaisi nyt verkossa koskettavan muistoviestin miehelleen. Nyt Petra on esillä hieman positiivisimmissa merkeissä saatuaan merkittävän mallisopimuksen.

Ultimo-alusvaatemerkin pitkäaikainen mainoskasvo Abigail Clancy on nimittäin saanut lähtöpassit yrityksen edustajana, ja nyt tilalle on pestattu uusi kaunotar. Paikkaaja on 35-vuotias tsekkiläinen huippumalli Petra Nemcova, joka nähdään nyt Ultimon kevät/kesä -malliston kuvissa.

Huippumalli Petra Nemcova on tsunamin jälkeen toiminut useissa hyväntekeväisyystoimissa, joilla on autettu muita tsunamin uhreja ja lähiomaisia. Koko maailmaa järisyttäneen katastrofin muistotilaisuuteen tähtönen halusi osallistua henkilökohtaisesti. Nemcova julkaisi kuvia vierailultaan myös sosiaalisessa mediassa.