Suomalaisnuorukaisen uskomaton temppu leviää verkossa: ”Vasta toinen maailmassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen Veli-Matti Saarela on noussut nopeasti nettitähdeksi toissapäivänä Facebookissa julkaistulla videolla, jossa nähdään uskomattoman näyttävä ja erittäin harvinainen hyppy. Kyseessä on tuplana tehty takaperinvoltti 360-kierteellä yhdeltä jalalta.

Julkaisu käyttäjältä Unito.

Facebookissa julkaistu huikea video kuvattiin viime kesänä Tampereella Ikurin liikuntahallissa ja se on mitä ilmeisimmin toinen laatuaan maailmassa. Saarela yritti temppua Tampere Open trikkaustapahtumassa jo vuonna 2011, mutta ei silloin onnistunut. Ennen Saarelaa tempussa on onnistunut vain Tim Farley.

Unito on tamperelainen trikkausryhmä, joka on niittänyt mainetta maailmalla hurjilla tempuillaan. Suomalaisille ryhmä on tuttu esimerkiksi Talent Suomi 2011 -kilpailusta. Unito järjestää koko illan ekologisen teatteriesityksen Tampere talossa 4. huhtikuuta 2015. Alla olevalla videolla nähdään Saarelan aikaisempia näyttäviä temppuja.