Far East Movement Solar Sound Festivalin päätähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävän Solar Sound Festivaalin tähdeksi on kiinnitetty suosittu yhdysvaltalainen Far East Movement. Yhtyeen hittikappale Like a G6 nousi himotun Billboard listan ykköseksi vuonna 2010. Yhtyeen hittejä ovat myös Live my Life, Rocketeer, If I Was You ja Get Up (Rattle).

Far East Movement on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukuisten maailmantähtien kanssa. Niihin lukeutuvat esimerkiksi Justin Bieber, Snoop Dogg, Lil Wayne, Rihanna ja Calvin Harris.

Solar Soundiin saapuu myös kansainvälisesti tunnettu Pendulum. Elektronista drum & bass ja housevaikutteista tanssimusiikkia esittävä australialais-brittiläinen yhtye on vieraillut Suomessa useasti aikaisemminkin. Pendulumin tunnetuimpia hittejä ovat The Island, Watercolours, Slam ja Witchcraft. Pendulum nähdään Dj Set & Verse -keikalla.

Kotimaisista artisteista lavalla tullaan näkemään muun muassa Emma ehdokkaat Kasmir ja Juju sekä nuorten suursuosikki Isac Elliot. Lisäksi festivaalilla esiintyy Stig, Heavyweight ja Spekti.