Haudasta noussut kissa hoidetaan kuntoon – ei kovin kaunis näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissapäivänä kuinka floridalainen Bart-kissa jäi auton alle ja kuinka eläinlääkäri totesi sen kuolleeksi. Omistaja hautasi kissan, joka nousi kuitenkin haudastaan ja ilmestyi kotiinsa viisi päivää myöhemmin kuin elokuvassa. Nyt kissa on saanut hoitoa vammoihinsa.

Splash
Splash

Kissan omistaja Ellis Hutson hautasi Bartin, jonka luultiin käyttäneen kaikki yhdeksän elämäänsä. Toisin kuitenkin kävi. Nyt pahasti loukkaantunut kissa on toimitettu eläinlääkäriin, jossa sitä on parsittu kokoon. Nyt eläinlääkärin vastaanotolta on julkaistu valokuvia.

Tiedossa ei ole onko eläinlääkäri sama, joka totesi kissan aiemmin kuolleeksi. Kissalla todettiin vakavia vammoja, sillä esimerkiksi sen leuka oli murtunut ja kasvoissa oli haavoja. Vasenta silmää ei voitu enää pelastaa. Karvatassu on noussut tapauksen myötä julkkikseksi ja saanut lempinimen Bart Ihmekissa.

Splash
Splash
Splash
Splash