Pikkukaupungin asukkaat hämmästyivät – tehdas puski jättipeniksen taivaalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset näkevät usein pilvissä erilaisia kuvioita, kuten eläimiä, kasvoja ja jopa uskonnollisia hahmoja. Joskus pilvet kuitenkin saavat härskejäkin muotoja, muistuttaen erehdyttävästi ihmisten sukupuolielimiä. Walesissa sijaitsevan Port Talbotin asukkaita kohtasi lauantaina erikoinen näky.

Paikallisessa Tata Steel -tehtaassa tapahtui yllättävä ilmiö, jossa raudan nopean jäätymisen seurauksena taivaalle nousi suurikokoinen ruskea savupilvi. Savupilvi sattui muistuttamaan muodoltaan erehdyttävästi erektiotilassa olevaa penistä.

Wales Online -lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut tehtaassa tapahtuneen välikohtauksen seurauksena, mutta ainakin pikkukylän asukkaat saivat uuden puheenaiheen peniksen muotoisen pilven ansiosta. Kuten arvata saattaa, asukkaat ottivat näystä useita sosiaaliseen mediaan päätyneitä kuvia.