Kelly Bensimon suppailemassa merellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Viime aikoina Kelly on viettänyt ammatillisesti hiljaiseloa, mutta viihtynyt hyvin paparazzien tähtäimissä.

Eilen Kelly käväisi nautiskelemassa rantaelämästä Boca Resort & Clubilla, jossa hän päätti lähteä myös merelle testaamaan SUP-lautaa. Meno näytti melko rauhalliselta, sillä Kelly ei uskaltanut ottaa kovin suuria riskejä.

46-vuotias Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.