Lisa Opie varasti huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin Miss Nationwide -voittajaksi vuonna 2014. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa ja tietenkin myös bikineissä.

Eilen, vain muutama päivä Miss Universum -kilpailun päättymisestä, Lisa Opie näyttäytyi rannalla Miami Beachilla. Missikaunotar oli pukeutunut tyylikkäisiin valkoisiin bikineihin suunnatessaan meren aaltoihin.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.