Marianne Kallio imetyspäätöksestään: ”Minut halutaan leimata”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Marianne Kallio on tullut tutuksi monista realityohjelmista, kuten Big Brother ja Viidakon tähtöset. Taannoin hän paljasti odottavansa esikoistaan. Nyt Marianne kirjoittaa BlogBookin blogissaan vauvojen imettämisestä.

Lue koko blogikirjoitus tästä.

Blogissaan Marianne kertoo millaisia tunteita hänessä herätti synnytysvalmennus, jossa oletettiin kaikkien äitien ruokkivan lastaan imettämällä. Kaikki eivät sellaiseen kuitenkaan kykene, sillä esimerkiksi Mariannen lääkitys estää rintaruokinnan.

– Vaikka syy on terveydellinen, minut halutaan leimata turhamaisten ja pinnallisten syiden perusteella ei imettävksi äidiksi. Sehän sopisi hyvin ihmisille joiden ainoa tarve on ajatella ja kommentoida mahdollismman ilkeästi, Marianne Kallio kirjoittaa blogissaan.