Mies salasi syövän morsiameltaan – kuoli pian häiden jälkeen

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

46-vuotias Jamie Roper oli onnellinen ja menossa naimisiin unelmiensa naisen kanssa. Roper oli kärsinyt pahasta yskästä jo jonkin aikaa ja mennessään lääkäriin hänelle oli kerrottu, että hänellä on todennäköisesti keuhkosyöpä ja koepalat diagnoosin varmistamiseksi pitäisi ottaa välittömästi.

Roper jätti kuitenkin menemättä testeihin ja menehtyi vain kuusi viikkoa häiden jälkeen. Jamie ei ollut halunnut ottaa koepaloja keuhkoista ennen häitä, koska hän pelkäsi huonojen uutisten säikäyttävän tulevan vaimonsa. Hän jätti syöpäepäilyt morsiameltaan pimentoon ja vei hänet naimisiin.

Häiden jälkeen Jamien olotila huononi todella nopeasti ja syöpä alkoi saamaan hänestä otteen. Mies menehtyi kuusi viikkoa häiden jälkeen ja jätti jälkeensä surunmurtaman Jenniferin.

Jamie oli kirjoittanut ennen kuolemaansa Jenniferille muistilappuun viestin, jossa mies kertoo rakastavansa häntä. Hautajaisten jälkeen Jennifer tatuoi lapussa lukeneen: ”Hi honey I bloody love u” -tekstin lantionsa vasemmalle puolelle pitääkseen Jamien muistoa yllä.