Mysteerimies ojensi perheenäidille junassa viestin ja 5 puntaa – syy oli täydellinen yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja monissa muissa Euroopan maissa otetaan äärimmäisen harvoin lähempää kontaktia ventovieraisiin, joten esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä istutaan usein hiljakseen. Nyt eräs perheenäiti on kuitenkin saanut kanssamatkustajalta junassa odottamattoman viestin.

Splash
Splash

Pienen poikansa kanssa Birminghamista Plymouthiin junalla matkustanut 23-vuotias Sammie Welch yllättyi, kun tuntematon mies ojensi hänelle junasta poistuessaan paperilapun ja viiden punnan setelin.

Paperista paljastui, että mies oli kuunnellut miten Welch puhui pojalleen ja opetti tälle oikeita käytöstapoja. Nykyisiä nuoria sukupolvia ei pidetä kovin hyvin käyttäytyvinä, joten perheenäidin toiminta sai miehen kiittämään paperilla ja tarjoamaan viidellä punnalla drinkin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash