Wow, uskoisitko tätä mallikaunotarta kolmen lapsen äidiksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläinen huippumalli Elena Perminova on ollut paljastavissa Russian Vogue -lehden kuvauksissa vain kaksi kuukautta hänen kolmannen lapsensa syntymän jälkeen. Kuvien ilmestymisen jälkeen kohua on aiheuttanut mallin huikean nopea palautuminen kolmannesta raskaudestaan.

Voguen ensimmäinen kuva on Daily Mail -lehden mukaan otettu, kun Perminova oli kahdeksannella kuulla raskaana. Toinen kuva on otettu vain 60 päivää synnyttämisen jälkeen ja Perminova näyttää olevan siinä todella hyvässä kunnossa.

28-vuotias Perminova aloitti treenaamisen vain kaksi viikkoa lapsen saamisen jälkeen. Hän on kommentoinut, että palautuminen raskaudesta ja treenaamisen aloittaminen sujuivat helposti, koska hänen olonsa oli niin loistava. Normaalisti lääkärit eivät anna lupaa urheilemiseen niin nopeasti synnytyksen jälkeen, mutta Perminova oli saanut hyväksynnän lääkäriltään ollessaan niin hyvässä kunnossa.

Beach life #maldives @fsmaldives

Kuva, jonka Lena Perminova (@lenaperminova) julkaisi

#IwokeUpLikeThis Can't wait for the outcome of the photoshoot

Фото опубликовано Lena Perminova (@lenaperminova)