Vaginan höyrytyksestä nousi kohu – Gwyneth Paltrow ylistää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin voimapareihin lukeutuneet Gwyneth Paltrow ja Chris Martin erosivat vastikään 11 vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin Paltrow ryhtyi asemoimaan itseään näyttelijättären sijaan ennemminkin terveysguruna ja elämävalmentajana.

Nyt leffatähti on aiheuttanut kohun vaginansa hoitamisella. Gwyneth Paltrow nimittäin ylisti vaginan höyryttämistä naisen alapään kunnon hoitamisessa ja puhdistamisessa. Hänen mukaansa hoidossa istutaan tuolilla, jossa alapää saa höyryä ja infrapunavaloa. Lausunnosta on nyt aiheutunut kohu, sillä amerikkalaisnaisia on varoitettu höyryttämästä alapäätään kotikonstein.

Julkkisparin avioero sujui varsin ystävällisissä merkeissä, sillä julkkikset asuivat pitkään saman katon alla Miamissa ja pitivät huolta lapsistaan Applesta ja Moseksesta. Erouutisen kertomisen jälkeen he lensivät yhdessä Bahamalle perhelomalle. Sittemmin Chris Martin seurusteli hetken aikaa Jennifer Lawrencen kanssa, mutta suhde päättyi eroon.