”Salametsästäjien kuivatut kivekset parantavat AIDS:in”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat uhanalaiset eläimet ovat joutuneet ahdinkoon ainoastaan koska säälimättömät salametsästäjät surmaavat niitä luonnossa. Salametsästäjät tappavat eläimet usein hyvinkin pienten osien vuoksi, sillä sarvikuonoja tapetaan sarvien ja elefantteja syöksyhampaiden takia.

Monia kissapetoja sen sijaan surmataan erityisesti niiden sukuelinten vuoksi. Varsinkin Kiinassa on markkinat kuivatuilla ja jauhetuille sukuelimille, joiden uskotaan nostavan miesten potenssia.

Nyt eteläafrikkalainen eläinsuojeujärjestö on julkaissut Facebookissa kuvan nerokkaasta tarrasta auton takaosassa. Sen mukaan sarvikuonojen salametsästäjien kuivatut kivekset parantavat AIDS:in. Tämän tiedon soisi leviävän, jotta salametsästäjät pääsisivät uhraamaan elämämänsä AIDS:in parantamiseen. Taudin parantamiseen jauhe tuskin vaikuttaisi, mutta luonto kiittäisi.