Shakiran äiti paljasti nuoruuskuvat – tältä laulaja näytti teini-ikäisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Shakira tapasi nykyisen kultansa Gerard Piquen Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kilpailuissa. Laulajatar synnytti parin ensimmäisen lapsen 1,5 vuotta sitten ja nainen on suunnitellut synnyttävänsä vielä monta lisää. Shakira on juuri synnyttänyt toisen lapsensa. Samalla hänen äitinsä on paljastanut perhealbumista poptähden nuoruuskuvia.

Tuleva supertähti oli aktiivinen esiintyjä jo lapsena ja teini-ikäisenä, ja nyt paljastuneiden kuvien perusteella hän näytti nuorena lähes samalta kuin nykyisin. Joukossa on myös studiokuvia, joissa 14-vuotias Shakira poseeraa valokuvaaja Carlos Venegasille. Splash Newsin mukaan Venegas kertoi nähneensä jo tuolloin, että teinitytöstä tulee vielä jotain suurta.