Hiphop-moguli ajoi miehen kuoliaaksi ja pakeni: ”Se oli murha!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa räppäreillä ja heidän taustajoukoillaan on synkkä historia veristen välikohtausten kanssa. Useita räppäreitä on kuollut ampumavälikohtauksiin. Erityisesti hiphop-moguli Marion ”Suge” Knight on ollut monessa verisessä välikohtauksessa mukana, ja nyt niitä on yksi lisää.

Splash
Splash

Taannoin Knightia ammuttiin useita kertoja Chris Brownin järjestämillä VMA-gaalan etkoilla. Mies sai vartaloonsa yhteensä viisi luotia, joista yksi osui käteen ja viisi vatsaan. Knight kuitenkin selvisi tapauksesta hengissä, mutta tänään hän oli osallisena uudessa välikohtauksessa.

TMZ-julkaisun mukaan Suge ajoi tänään Comptonissa rajun riidan päätteeksi Terry Carter -nimisen miehen päälle autolla ja pakeni sen jälkeen paikalta. Paikalla olivat myös supertähdet Game, Ice Cube ja Dr. Dre. Riidan päätteeksi Knightin kerrotaan nousseen autoonsa ja peruuttaneen Carterin päälle kohtalokkain seurauksin.

Vielä ei ole tiedossa oliko päälleajo suunniteltu vai ei. Kuolleen Terry Carterin sukulainen kertoi kuitenkin TMZ-julkaisulle olevansa vakuuttunut, että kyseessä oli paikalla olleiden mukaan murha. Kuvauspaikalle kutsumatta ilmaantunut Suge joutui riitaan Cle ”Bone” Sloanin kanssa, jonka moguli iski katuun. Sen jälkeen Carter meni auton taakse auttamaan Sloania, jolloin Knight peruutti miehen päälle yrittäessään surmata Carterin. Poliisi ei ole vielä kommentoinut väitteitä.

Marion ”Suge” Knight oli aikoinaan paikalla, kun Tupac Shakur ammuttiin kuoliaaksi Las Vegasissa. Hän haavoittui välikohtauksessa päähän. Homoparin adoptoimana Comptonissa Los Angelesissa varttunut Suge Knight on ollut tärkeä tekijä lukuisten hiphopin supertähtien uralla. Hän on ollut mukana vaikuttamassa esimerkiksi Dr. Dren, Tupacin ja Snoop Doggin uralla.