Amerikkalaisia huijattiin trendimehuilla – täydestä meni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jimmy Kimmel järjesti pienen jäynän Los Angelesin asukkaille. Kimmel kertoi, että häntä ärsyttää kaikki uusimmat ruokatrendit, joista tällä hetkellä naurettavimmat hänen mukaansa ovat ylihinnoitellut vastapuristetut mehut.

Kimmel päätti suorittaa ruokatorilla erään kokeen, jonka perusteella hän näkisi onko mehuissa todella niin suuri ero. Kimmel pystytti oman pisteen luomuruokaa myyvälle ruokatorille ja jakoi mehunäytteitään ohikulkijoille. Mehujen kerrotaan olevan vastapuristetuista hedelmistä peräisin, mutta oikeasti ne ovat erilaisia sokerijauheita ja karkkeja veteen sekoitettuina.

Ihmiset menivät halpaan ja kehuivat mehuja terveelliseksi ja olivat iloisia, että on olemassa myös näin hyviä vähäsokerisia vaihtoehtoja. Mehujen makua pidettiin luonnollisena ja ei-teollisina, vaikka totuus oli se, että mehut olivat pelkkiä keinotekoisia väri- ja lisäaineita veteen sekoitettuna.